bish0481 Memory lane, 

 

H1e afbeelding plaatsing in Massad220ieronder zul jij (de naam zegt het al eigenlijk) dingen aantreffen van toen naar nu. Van mijn hobby naar Life-Style en alles daarbinnen.
Kortom privé dingen en semi wat met mijn studio en mijn Life-style te maken heeft waarvan ik van mening ben dat die ook hier een plek behoren te hebben.

Om deze pagina de inleiding te geven die het "nodig" heeft, mijn allereerste foto in mijn eigen studio gemaakt. Ooit, way back when. Die ikzelf als eerste aanleverde voor het bekende blad de MassaD. Nog voor mijn eerste website het levenslicht ooit had gezien, maar, in een tijdperk van de (voorloper ervan) de msn groepen. Ook in een tijdperk dat ik nog gewoon met tekst adverteerde in de kranten. De foto is gemaakt door mijn toemalige en inmiddels + Ronald.

Veel herkenbare "dingen" van toen en nu. Welke ontdek jij?

1) * MIJN INTERNET AVONTUREN

2) * EEN MIJLPAAL10 JARIG BESTAAN (2015).

3) * VENUS in FUR

boekDe spreekwoordelijke "tijd zal uitwijzen" wat hier nog meer in het uitschuifmenu (onder de Button in de balk boven) zal verschijnen gaandeweg.

* De eerste button (Dierbaar, Diep geraakt) is er één die je zeker al kend. En deze mag hier natuurlijk absoluut niet ontbreken. Mijn verhaal van het leven van mijn slaaf tot aan zijn dood.

* De tweede button (Collaring ceremonie met verwijzingen naar Histoire 'd O) welke hier niet mag ontbreken, is het eerste nieuwe en Memory vol, voor een lifetime. Het verslag van een dag van dat mijn dame van Mij werd.

* De derde button (Birdcage collaring) behoort hier natuurlijk ook een plek te hebben. Het verslag van de man die vrijwillig, zich bij mij vast heeft laten zetten. De bewuste dag heb ik aangekleed met symboliek tussen wat ik eerder heb geschreven over mijn kijk op kuisheidsgordels en zijn voorkeuren binnen de SM samen te voegen in deze dag.

* De vierde button (Uit de oudheid of toch niet) behoort hier omdat ook hij zich aan mij heeft gegeven. Een Sm relatie die in het teken staat van zijn dienen en mij verzorgen. Zoals dat ook in vroeger tijden gebeurde (van de lange rokken, de Cat O Nine, het zitten aan mijn voeten, het achteruitlopen).

voorstel foto Hfd pagina M.L. WW 2 * De vijfde button (een huisje) behoord hier natuurlijk omdat het niet over een iemand specifiek gaat. Wel over mij en hoe ik in mijn vak sta, belangrijker nog een stuk over hoe jij jezelf geeft, beschreven in een metafoor die alles te maken heeft met persoonlijke keus en vrijheid van geven.

* De zesde button (zij die niet vergeten mogen worden) mag niet ontbreken omdat ook deze personen een belangrijke rol/bijdragen hebben gegeven voor dat wat er nu is/was.

* De 7e button (Vijfenvijftig ?) gaat helemaal over mijn en Ronald & onze verjaardag.

 

© M. Jacqueline