heksen 57883167 Violet Wand pagina Violet Wand (Electro play) elektricien 7638 Violet Wand

Onder de noemer Elektro Play vallen velen verschillen. Stuk voor stuk ook ieder op verschillende manieren in te zetten, er anders uit zien, allen verschillend te gebruiken zijn en verschillend zijn in de "sensaties" die ze geven, kortdurend tot aan langzaam opbouwend.

Een paar van al die verschillende electro apparaten welke ik in mijn bezit heb benoem ik hier. Het zogenaamd Elektro racket, stroomkastje / Tens, zogenaamde "Cattle prod" de electro stick, zijn er een aantal van. Ook de Violet Wand behoort in deze categorie thuis.

Het Electro racket;

Iets wat ik graag mag gebruiken tijdens een sessie. Deze geeft heerlijk veel reactie die ik met heel veel liefde ervaar van jou m'n sub wanneer ik het gebruik. Het is een leuk attribuut om als heftige optie te gebruiken wanneer ik jou wil corrigeren, of bij een verhoor in een Rollenspel. Soms ook zet ik het in als beloning voor andere doorstane dingen (wanneer blijkt dat deze toch wel tot jou favoriet behoort).

Voor mij een favoriet omdat ik direct contact heb met je, jou ermee op een actieve manier kan uitdagen, verbaal heel leuk een Mindplay ermee kan doen en het op een speelse manier een invulling kan geven binnen de sessie. Een uitdaging dus.

Ook de Elektrostick (in Amerika ook wel de CattleProd genoemd) is iets wat ik leuk vind om jouw angst mee "op te wekken". Welke van deze twee jij als meest heftig ervaren zal en welke uiteindelijk toch wel mee blijkt te vallen, is alleen aan jou om uit te vinden. Met één van de twee is geblinddoekt spelen voor mij juist ook een extra leuke toevoeging zoals bijvoorbeeld bij een rolspel verhoor.

Mijn stroomkastje;

Door te spelen met sterkte en afwisseling van de opties die mijn stroomkastje biedt, kan dat hele leuke reacties geven. Gebruik ik deze op het moment van opsluiting waarbij jij alleen geconfronteerd wordt met de sensaties die deze prikkels jouw geven? Of heb jij een interactie met deze prikkels als extra bij wat jij verder moet doorstaan, door mij, aan jou toegediend. Welke het voor jou zal zijn, is iets wat jij pas weet, nadat je het een keer hebt beleefd.

Natuurlijk gebruik ik deze alleen onder de gordel op het lichaam als ik het zou gebruiken!

In de praktijk behoort deze niet tot mijn favoriete elektro play onderdeel. Voor mij is het een behoorlijk passief gebeuren als ik het als opzichzelfstaand onderdeel inzet namelijk en er verder eigenlijk niets gebeurt rondom heen. Maar als een extra maakt het ook juist wel dat stukje extra. Dan maakt het voor mij, wel een extra lastige bijkomstigheid, om aan jou te geven.

Ik benoem het hier wel kort, omdat het behoort bij één van de vormen van deze Discipline en dus ook is waarover ik hier schrijf. En ondanks ik er niet veel meer over uit kan leggen voor jouw als lezer, zou het zo maar kunnen zijn dat jij wel een keer de voelbare ervaring ervan meekrijgt. Waarna je dan dit stukje terug lezende er zo maar ineens toch een beeld bij hebben kan.

Violet Wand;  

Daarover zou ik een heel technisch verhaal af kunnen steken over volt, stopcontactstroom enz. Maar als je op het internet zoekt kom je daarover al heel snel van alles tegen, dus hoef ik dat als extra niet te doen.

Wat ik leuk vind en hier graag wel beschrijf, is het speelse wat een Violet Wand is en kan zijn. Dat is namelijk wat maakt dat ik het bezit en heel graag gebruik.

Op zoveel verschillende manieren en met behulp van zovele verschillende attributen is het een uitdaging om juist lief tezijn, je vel te pijnien, te te verwennen, of zoveel andere sensaties te laten meemaken.

En als het even kan schuw ik niet de keren dat te doen, maar blijf absoluut niet bij één incounter.

1 Dus.......here I'll go,

Eén van de andere vormen die ook binnen Elektro Play valt vind ik een hele leuke bezigheid. Door het gebruik van de verschillende mogelijkheden die ik hierbij heb zie ik veel gebeuren bij jou. Dit begint vaak al in het gezicht van mijn "slachtoffer" als ik de grote koffer waarin het apparaat met alle onderdelen erin te voorschijn haal. Nieuwsgierigheid ernaar, spanning, angst, verwachting, onzekerheid over wat er komen gaat, verwarring over wat het is, enz.

 MG 2429 Gebruiken website 2 VW

Wanneer ik dan de Violet Wand begin te gebruiken, gebeurd er van alles met je. Eerst vang je een geluid op zacht zoemend wat wel of niet steeds harder wordt hoorbaar. Jou lichaam gaat reageren op dat wat het voelt en waar het gevoeld wordt, het gezicht geeft verschillende emoties aan. Jou ademhaling gaat mij heel veel vertellen. Daarnaast kan ik verder gaan met afwisselen, van de verschillende onderdelen, van de set op je lichaam (waarbij ieder onderdeel een ander gevoel teweeg geeft/brengt). Spelen met de sterkte waarop ik het onderdeel onder stroom zet wat ik in mijn hand heb en langs delen van jou lichaam laat bewegen. Raak ik je vluchtig aan en plaag ik je eerst nog, of misschien geef ik je even een felle opstoot op meer dan één geselecteerde plek. Behalve de vele verschillende onderdelen te gebruiken om mee te bespelen, kan ik ook mijn hand(en) zelf inzetten om over jou heen te laten gaan. Op die manier heel direct contact hebben. En jij de tijd krijgt te ontdekken of jij het nu juist heel fijn vind dat we zo een close contact hebben, of nu juist even eigenlijk niet omdat mijn aanrakingen zo direct, toch best wel spanningsvol geniepig pijnlijk zijn.

Dit maakt voor mij dat ik een absolute voorkeur heb om met de Violet Wand bezig te zijn als mijn keuze op Elektro valt en ik dat een groot afwisselend onderdeel wil laten zijn tijdens een sessie.

Een kort stukje geschiedenis hierover wil ik met je delen. Ooit in de loop der tijd begonnen eens een sub te laten ervaren wat een Violet Wand doet. Toen ik na erover gehoord te hebben, en het een paar keer te hebben kunnen aanschouwen bij, op en door anderen. En mijn nieuwsgierigheid uitdagend positief geprikkeld was. Ik de gelegenheid kreeg om deze te mogen lenen en eens te kunnen gebruiken onder toezicht en met bijstand hulp van de eigenaar. Daarna volgde de lessen in de verschillende gebruikstechnieken en vandaar af ben ik verder gegaan.

Nu alweer heel wat jaren (sinds 21/09/09) kan ik met trots zeggen dat ikzelf in het bezit ben van een Violet Wand. In de periode sindsdien begonnen met de verzameling en uitbreiding van bijbehorende mogelijke attributen.

Inmiddels ben ik zover dat er een zeer uitgebreide set is en er nog steeds nieuwe onderdelen bijkomen bij regelmaat.

Maar ja, wat kan ik zeggen dan dat deze set mij tot het uiterste brengt in wat ermee kan en belangrijker nog wat ik ermee kan laten ervaren.

Dit heeft wel het gevolg dat het ondoenlijk is om er over te schrijven zodat jij je er een voorstelling van kan maken. Nee, deze zul je echt lijfelijk moeten voelen c.q. ondergaan. Blijft het dan bij één ervaring of volgen er meer dat is natuurlijk aan jou om te ontdekken. De uitgebreidheid van mijn set doet vermoeden dat het vele uren spanning met zich mee kan brengen waarbij niet alleen het moment zelf je lichaam beroerd maar zelfs misschien ook erna nog wel zijn uitwerking zal hebben.

 

Verder hoeft de Violet Wand niet alleen maar onder de gordel gebruikt te worden maar kan ik hiermee ook over bijvoorbeeld je rug en tepels gaan. Een uitdaging dus voor mij om ten volle te gebruiken en bewerken.  MG 2385 Gebruiken Website 2 VW

De Violet Wand kan bij eigenlijk iedere sessievorm. Bij een rolspel, een specifieke spanningsvolle sessie voor degene die heel veel heeft met deze Discipline zelf, een onderdeel tijdens een sessie waarbij jij ervan mag genieten. Een Masochist kan kijken hoeveel pijn jij kunt verdragen door mij langzaam op te laten bouwen in sterkte en je te zien strijden voor mij, of ben jij een onderdanige waarbij ik jou lichaam gebruik voor mijn plezier.

Het gene wat het nog extra leuk maakt is dat Elektro Play in beginsel geen merktekens achter laat op het lichaam. Terwijl de Violet Wand wel kan veroorzaken dat na de sessie er wat (subtiele) sporen over kunnen blijven afhankelijk van hoe en wat er heeft plaatsgevonden.

Er zijn verschillende manieren om een Violet Wand in te kunnen zetten zoals indirecte en directe methoden. Beide kun jij een prikkelende kennismaking mee hebben. En nog wat verrassingen zouden spanningsverhogend kunnen werken. Oh en had ik al vermeld niet één maar ook hiervan een tweeling te hebben?

 

Elektro Carving;

Ook een mogelijkheid via de Violet Wand. En natuurlijk wel iets wat best heftig is om te doorstaan en voor een langere periode een merkteken achter zal laten. Hoe lang die duur is dat het bij jou blijft staan (een paar dagen, een paar weken, een maand of wat steeds minder fel) kan ik je niet zeggen omdat ieder huid nou eenmaal anders is, anders reageert en een andere herstel/geneestijd heeft. Wat ik je wel hier kan melden is dat het geen blijvende beschadiging is die hiermee ontstaat en het uiteindelijk echt weer verdwijnt. Dat ik dit stukje hier ook beschrijf maakt niet dat ik juist dit vaak zal doen, nee, een enkeling heeft dit in de voorgaande jaren mogen ervaren bij mij en tijdens deze ervaringen had het te maken met een speciale gelegenheid. Wat maakte dat ik het verzoek, het te willen zetten, inwilligde of aangaf zelf het te willen geven vanwege een speciale gelegenheid.

 

 

Medische Aantekening!

Natuurlijk wil ik hier even een heel serieus punt vermelden wat voor alles op Elektro gebied van toepassing is.

Ben jij een persoon met een medische "geschiedenis" zou het kunnen dat dit niet een Discipline is waarmee ik je kan laten kennismaken en je dus helaas teleur moet stellen (denk aan o.a. hartaandoening, pacemaker, insulinepomp, insult risico zoals Epilepsie, sommige lenzen). Of alleen door aanpassingen te maken. Draag jij een medicijnpomp (zoals voor insuline bijvoorbeeld) dan zal je deze voorafgaand aan de sessie af moeten koppelen/leggen. Deze kan beïnvloed/ontregeld raken.  Gaat of wil jij dat niet, is dat natuurlijk ook goed, weet dan dat ik niet met elektro aan de gang zal gaan.

In de intake met je, verwacht ik ook dat jij dat meld. En daarover op medisch gebied serieus antwoord. Dat verwacht ik altijd natuurlijk maar zeker in dit geval is dat cruciaal.

Natuurlijk staat veiligheid ten alle tijden voorop en is het aan mij om zorg te dragen dat jij net zo gezond de studio verlaten zal als dat jij bij mij binnenstapte. Hoe moeilijk en zwaar, heftig spannend en mooi die beleving daartussen ook mag zijn.

Een SM ervaring kun jij alleen maar ten volle beleven als het op een veilige manier gebeurd. Belangrijker nog ik wil alleen op een veilige manier SM beoefenen. Met ten allen tijden respect voor jou lichaam en geest.

De film hieronder, heeft geluid wat tijdens deze sessie is ontstaan tussen ons twee. Weet dat, dit ook gelijk mee opstart, het moment dat je de film aanklikt om te kijken!

 © M. Jacqueline