Scratsing Krabben in simpel Nederlands

Omdat ik het heerlijk vind om met mijn nagels bezig te zijn en op mijn andere website al uitgebreid daarover geschreven heb voor een ieder die er iets mee heeft en mij en mijn site volgt, specificeer ik hier voor mijn intimi.

Want jullie die hier op deze site komen zijn van mij/horen bij mij en logischerwijs hebben er al heel vaak “last” van gehad, tot mijn grote genoegen in elk geval.

Krabben, ik geniet ervan het aanraken van je lijf op heel veel verschillende amnieren waarbij ik bij jouw van alles zie gebeuren. Wegtrekken van de pijn die het geeft, opspringen door de kietels die jij ervaart. Het langzaam in een trance van genieten wegzakken. En natuurlijk niet te vergeten het tekenen op je huid wat ik meer dan eens ook een uitdaging vind, van een zebra tekening tot aan mijn initialen tot aan gewoon lekker in het wilde weg ,met afwisseling van alle mogelijke dingen die ik met mijn angels bedenken kan om toe te brengen en je te laten voelen.

Los van dit alles is het voor mij intiem en vaak ook merk ik aan mijzelf dat ik de situatie een soort van “uitbuit” en je daarbij over mijn benen heen laat rusten, klem houd met mijn eigen lichaam om je extra mij te laten voelen wanneer ik je onder mijn nagels ga nemen. Langzaam door je haren heen strijk totdat ik een onverwacht moment ertussen in laat komen door je haren te grijpen en je duidelijk te laten merken wie in controle is.

Hoe dan ook voor mij is dit erotisch, intiem en een heel veel zeggende gelegenheid tussen jou en mij waar als dat kan ik gebruik van maak op korte momenten tussen door omdat het kan. Als stukken tijdens mijn sessie(s) met jouw. En als het de gelegenheid biedt ook zomaar een heel lang moment alleen bestaande uit dit MIJN NAGELS en wat er dan en daardoor ontstaat.

M. Jacqueline