opsluitingKooi / Opsluiting,

In mijn studio doe ik dat op een variëteit aan manieren en met verschillende mogelijkheden. Ik speel er graag mee voor lang of kortdurende momenten. Want spelen met je hoofd is en blijft een grote uitdaging voor mij, misschien wel gewoon de allergrootste fetish.

Maar de foto hiernaast ontstond uit een dag met jouw en weken van voorwerk, regelen, afspreken, plannen en meer. En dat alles voor jouw in het diepste geheim gehouden, omdat het een verrassing moest zijn. Nog één van mij grote uitdagingen om mee te spelen.

Ontstaan door iets, wat jijzel,f zonder het te beseffen, zonder te weten, had ingekopt bij mij.

Een berichtje en een antwoord wat dit alles teweeg bracht uiteindelijk.

Een middag in het teken van ijzer / staal en alles wat daarmee te maken had.

Dus ook een ijzeren hoofdkooi.

Het scenario waarmee de 6 jaar dat jij bij mij komt, nu, in een feestje werd omgezet, door mij. Tegelijkertijd voor jouw een gelegenheid om kennis te maken met allemaal nieuws wat je tot dan toe nooit eerder ervaren had en mee had kennis kunnen maken.

Ja mijn uitdaging is ook om belevingen te organiseren met dingen die ik niet zelf (in een grote uitbreiding bezit maar daarvoor niet uit de weg ga, om toch te proberen je kennis mee te kunnen laten maken.

Puur omdat ik vindt dat het mijn taak is als jou M. om je op zo'n breed mogelijke manier kennis te laten maken met mijn wereld.

En die waar jij 6 jaar geleden instapte met een keuze voor mij.

20220423 174508 toestemming  

20220423 160709 toestemming gekregen voor gebruikVoor jouw die dit bovenstaande nu ook hebt gelezen en niet die persoon zelf bent, kan ik hier nog neerzetten dat ook jij misschien ooit met een ijzer / staal beleving te maken zou kunnen krijgen. Of misschien nooit. Dat alles hangt af van ons te vieren feestje en/of wat ik bedenk en organiseren kan met mijn fantasie.

Maar voor een heel groot deel zeker ook mijn gunfactor naar jou specifiek.

Een alle openheid, gelegenheden en de mogelijkheden waar jij voor openstaat.

Want om op een uitgebreide manier eens kennis te kunnen maken met "alle" vormen en dingen die er aan mijn keuze opties zijn voor ijzer en staal, moet ik je meenemen op een reis buiten mijn eigen studio, daar komt dan ook van alles MEER bij kijken.

Daarnaast blijft natuurlijk dat in mijn studio er genoeg aanwezig is om de Discipline Opsluiting / Kooi wel een invulling te kunnen geven op de momenten dat ik daar zin in heb of vind dat het tijd word jou op te sluiten.

 

Enne, spelen met ijzer en staal geeft mij bij iedere temperatuur voldoende opties. Ook juist het omdraaien van de temperaturen ga ik niet uit de weg maar pak ik als uitdaging.

M. Jacqueline