opsluitingKooi / Opsluiting,

In mijn studio doe ik het op een variëteit aan manieren met verschillende mogelijkheden. Ik speel er graag mee voor lang of kortdurende momenten.

Maar de foto hiernaast ontstond uit een dag met jouw en weken van voorwerk, regelen, afspreken, plannen en meer. En dat alles voor jouw in het diepste geheim gehouden, omdat ht een verrassing moest zijn.

Ontstaan door iets wat jijzelf zonder het te beseffen, zonder te weten, had ingekopt bij mij.

Een berichtje en een antwoord wat dit alles teweeg bracht uiteindelijk. Een middag in het teken van ijzer / staal en alles wat daarmee te maken had.

Dus ook een ijzeren hoofdkooi.

Het scenario waarmee de 6 jaar dat jij bij mij komt, nu, in een feestje werd omgezet, door mij. Tegelijkertijd voor jouw een gelegenheid om kennis te maken met allemaal nieuws wat je tot dan toe nooit eerder ervaren had en mee had kennis kunnen maken.

Ja mijn uitdaging is ook om belevingen te organiseren met dingen die ik niet zelf bezit maar daarvoor niet uit de weg ga om toch te proberen je kennis mee te kunnen laten maken. Puur omdat ik vindt dat het mijn taak is als jou M. om je zo breed mogelijk kennis te laten maken met mijn wereld.

En die waar jij 6 jaar geleden instapte met een keuze voor mij.

 

Voor jouw die dit bovenstaande nu ook hebt gelezen en niet die persoon zelf bent, kan ik hier nog neerzetten dat ook jij misschien ooit met een ijzer / staal beleving te maken zou kunnen krijgen. Of misschien nooit, afhangende van ons te vieren feestje en wat ik bedenk en organiseren kan met mijn fantasie.

Maar daarnaast blijft natuurlijk dat in mijn studio er genoeg mogelijkheden zijn om de Discipline Opsluiting / Kooi wel een invulling te kunnen geven op de momenten dat ik daar zin in heb of vind dat het tijd word jou op te sluiten.

M. Jacqueline