Nagels,

Nagels, wat valt daar nu over te vertellen, iedereen heeft ze. En wat kunnen die met BDSM te maken hebben? Ik gebruik zelf heel erg graag mijn nagels. Ik denk zelfs dat ik ze bij iedere sessie op welke manier dan ook in meer of mindere mate gebruik.

Veel mensen hebben geen idee wat je allemaal met nagels kunt doen. Daarnaast hebben maar weinig mensen een idee wat er allemaal met je lichaam kan gebeuren en hoe het voelt om met nagels te worden bewerkt.

nagels

Mijn nagels;

Mijn nagels zijn mooi.

Mijn nagels zijn echt.
Mijn nagels zijn doorgaans lang.

Mijn nagels zijn soms per ongeluk kort om dan weer zo snel mogelijk lang te mogen worden.
Mijn nagels zijn eigenlijk nooit gelakt.

Mijn nagels kunnen een heel enkele keer gelakt zijn voor een heel speciale gelegenheid, een verzoek, of een onverwachte twist in mijn hoofd die maakt dat ik daar een keer zin in heb.
Mijn nagels zijn mijn belangrijkste attribuut naast mijn handen.

Mijn nagels leven.
Mijn nagels geven leven.
Mijn nagels zijn alles met betrekking tot gevoel.
Mijn nagels geven gevoel.
Mijn nagels zijn lief, scherp, pijnlijk, zacht, uitdagend, strelend, koesterend, aanlokkelijk, aantrekkelijk, mooi, zichtbaar, onzichtbaar, dreigend, uitnodigend, prikkelend, verslavend, verwarrend, kietelend.

 

Ik zal proberen te benoemen wat ik allemaal met mijn nagels kan doen.

Mijn nagels dwingen respect af.

Ik zal proberen te benoemen wat ik allemaal met mijn nagels kan doen.
*Kietelen.
*Krabben met lange halen.
*Krabben met korte halen.
*Met 1 nagel over iemand heen gaan terwijl ik hem gebruik in de breedte.
*Met 1 nagel over iemand zijn lichaam gaan als ik deze in de lengte houd, hierdoor is het gevoel wat de nagel geeft scherper.

*Krassen met mijn nagels.
*Knijpen met 1 nagel of met meerdere tegelijk.
*Tikken met mijn nagel.scratching
*Strelen.
*Kleine pets jes uitdelen.
*Enz.

Alles wat ik hier benoem kan op iedere plek op je lichaam om te plagen, belonen of pijnigen. Ook heel leuk voor mij, om iets hiervan te doen, juist nadat er al van alles is gebeurd op een bepaalde plek waardoor het nog gevoeliger/heftiger is. Of op het moment dat je lichaam(deel) is gebondeerd en daardoor onder spanning staat, want dan zal je het als veel intenser ervaren. Natuurlijk kan het ook als heel erotisch en intiem worden ervaren. Uiteindelijk sta ik continu vlakbij en raak je lichaam veelvuldig aan.

 

Nagels kan ook alles te maken hebben met jouw fantasie of een fetish.

* Bij een fantasie wil je vaak dat de Meesteres haar nagels zo lang mogelijk heeft en doorgaans dan ook nog de nagels rood gelakt heeft. Je hoopt meestal naast het voelen van mijn nagels ook om ze veelvuldig tijdens de sessie te mogen zien.
* Ben jij iemand met een nagel fetish?
* Iemand met een voorliefde voor Kietelen (Knismolagnia)?
* Of hebben (mijn) nagels voor jouw alles te maken met gekrabt worden op allerlei manieren op allerlei plaatsen op je lichaam?

© M. Jacqueline