Mindplay,   

mindplayMind play is het werken met de geest en gedachten van mijn subject. Alles onder de noemer een psychologisch spel hoort hieronder thuis. (Aan en Afstoten, Vernedering – Mindfuck – Rollenspel – Edgeplay). 

Een werkelijke uitdaging om mee “aan de haal” te gaan. Iets wat echt mijn fantasie aan het werk kan zetten. Heerlijk om de nodige voorbereidingen te treffen om dat wat ik in mijn hoofd heb zitten als zaadje “te planten” (later) tot uitvoer te kunnen brengen bij jou.
Het blijft voor mij iedere keer een uitdaging om te ontdekken of ik die onverwachte Mind play “momenten” voor de ander kan bewerkstelligen.
Tegelijkertijd word ik ook weleens moe van mijzelf omdat ik het zo “spannend” wil doen, dat er heel veel tijd in gaat zitten.

Even een korte uitleg wat Mind play is. Hiervoor moet ik als Dominant voorafgaand al bedenken waar ik naartoe wil en wat ik daarvoor moet organiseren of regelen. Ik moet het voorbereiden. Om met de gedachten van een ander te "spelen" wil ik je absoluut kennen. Ik wil weten wie je bent, wat je fantasién zijn, maar veel belangrijker nog je angsten en onzekerheden weten. Een goede Mindfuck kan pas een goede uitwerking hebben als dat alles samen komt met een positieve uitwerking. En er niet negatieve trauma's en of angsten zijn aangeraakt die schade zouden kunnen brengen bij de persoon die het ondergaat/doorleeft.

Maar ook als ik je (hem/haar) niet ken heel goed ken, zijn er mogelijkheden voor mindplay in een lichtere/voorzichtige vorm.


Eigenlijk is de staat waarin een sub verkeren kan in de uren voorafgaand aan een sessie ook al een vorm van mindfuck. Hieronder heb ik dat kort beschreven.

De aanloop tussen het maken van de afspraak en uren voorafgaand aan, gaat er al van alles door je gedachten heen. De adrenaline komt al vrij, de spanning bouwt op, twijfel slaat toe, gemengde gevoelens, gaan of toch niet, enz
Een klein stapje verder is wanneer ik je laat wachten in gepaste houding en het even laat duren voordat ik mijn studio binnentreed. Ook dan speel ik al bewust met jouw gedachten.
Of wanneer ik vooraf een mail stuur met bijvoorbeeld een opdracht daarin.

Van hier af kan ik steeds verder borduren en naarmate ik je ken, ook steeds een stukje verder uit-/opbouwen. Fantasie, inlevingsvermogen, durf, kennis, vertrouwen zijn allemaal dingen die ik hiervoor nodig heb en ik zal ervoor moeten zorgen dat ik steeds met iets vernieuwend kom, anders weet mijn sub al wat er te gebeuren staat.

Soms zit het in hele kleine dingen waardoor ik al op een hele leuke manier met een vorm van mindplay bezig ben. Soms maak ik bewust gebruik van een grotere setting als de gelegenheid zich voordoet. Maar altijd is het mijn uitdaging om met heel veel plezier wat ik er zelf aan beleef, heel erg verrassend uit een onverwachte hoek te kunnen komen.

Bezig zijn met welke vorm van mindfuck dan ook is iets wat mij heel veel plezier geeft. Het is een absolute uitdaging om toch net even iedere keer weer dat kleine stapje onverwachte bij jou mijn sub voor elkaar te krijgen.

© M. Jacqueline