Natuurlijk behoord deze pagina ook hier, nu, dat mijn studio zijn 15e jaar twee jaar geleden (in 2020), heeft mogen passeren is het tijd. "Long overdue as the say" Dus op deze plek voor zij die nooit vergeten moeten worden en ook veel hebben bijgedragen aan mijn beroep, wat ik doe, wie ik ben en mede daardoor waarvoor ik sta.

 

Ronald112

Met Ronald ben ik mijn studio begonnen, hij heeft de eerste foto's gemaakt en geholpen met de inrichting van mijn oorspronkelijk bedachte studioruimte met dat wat ik toen had. Hij is mijn "chauffeur" geweest toen ik nog bij andere studio's ruimten huurde. Hij ving mijn dierbaren op als ik aan het werk was, hij leerde mij dat ik mag gaan voor dat wat ik wil. En nog zoveel meer.

Belangrijker nog, hij heeft mij gesteund in wie ik ben, wat ik wil, en wat bij mij hoort, iets op zichzelf wat uniek is en daardoor alleen al onze relatie heel sterk maakte. Nu merk ik hoezeer ik hem mis als mijn sterke arm, mijn steunpunt maar natuurlijk moest hij ook hier een "zichtbare" plaats innemen al is het alleen maar in naam.

 

lesko 112

Zij was mijn "oppas" mijn maatje, mijn hulp letterlijk en figuurlijk.

Met haar "beveiliging" onder weg, stortte ik de studiobedragen/mijn kas bij de bank. Zij paste op mij zonder dat het zichtbaar en merkbaar was.

 

 

 

 

bloemen1

 

 

 Deze foto staat "symbool" voor degenen die ik hier niet met naam kan benoemen. En helaas niet het jaar 2022 in zullen stappen, omdat zij in het jaar 2021 mij zijn ontschoten.

 En diegenen die niet (meer) naar de studio zullen komen. Omdat de tijd hen heeft ingehaald door alles behalve de Covidchaos,  maar oorzaken als ouderdom o.a.

 Waarvoor er niet een herkenbaar op zicht iets neergezet kan worden vanwege de privacyredenen. Die zullen wel altijd bij mij en tussen ons blijven.

 Maar in geheugen en gedachten weldegelijk ook hier "behoren" te zijn.

 

 

© Mrs. Jacqueline