Knifeplay

Een psychologisch spel, een Mindplay.
Bij knifeplay heb ik het over een mes (bijvoorbeeld zo’n mes welke opengeklapt kan worden).
Bij carving/snijden een scalpelmesje wat in de medische wereld ook wordt gebruikt. Dit even om aan te geven dat deze 2 disciplines dus 2 totaal verschillende zijn.

Knifeplay is absoluut iets waar ik veel lol aan kan beleven om te doen. Het mindplay aspect wat erbij kan komen op verschillende manieren.
De rust en concentratie die erbij komt en vanuit gaat wanneer ik met zo’n sessie bezig ben. De “angst”, spanning die ik zie bij de ander op zo veel verschillende manieren ( van een heel snelle hartklopping die ik zie kijkend naar de borstkas, de ogen die een bepaalde glinstering geven, de ademhaling die ik zie veranderen, de spierspanning cq ontspanning, enz) En niet te vergeten het vertrouwen wat ik krijg van de ander, wat overigens bij alles telt binnen de BDSM.

Voor mij persoonlijk is knifeplay iets wat mij een ontzettende kick kan geven om mee bezig te zijn en een machtig gevoel kan geven. Tegelijkertijd kom ik tijdens zo’n sessie zelf enorm tot rust, en kan ik intens genieten van wat ik doe en de concentratie die ik daarbij over mijzelf heen voel komen. Moeilijk om precies te verwoorden maar hoop hiermee toch een beeld te hebben gegeven van wat ik bedoel.
Hier hoeft overigens helemaal geen bloed bij vrij te komen.
Maar het geeft wel de mogelijkheid om bijvoorbeeld mijn initialen in de huid te kerven.

© M. Jacqueline