kerstboomani1�20(159)Ik wens jouw een Boeiend, Dienstbaar, Spannend, Masochistisch 2021 toe. Natuurlijk wens Ik een Speels Machtig mooi jaar te mogen beleven, en hoop dan wederom Opzwepend en Fantasievol met mijn Passie bezig te kunnen zijn.

 

4

Kerst 2020:

Vuurwerk,

Dit 15e jaar, mag er buiten geen vuurwerk afgestoken worden, dat maakt voor mij juist de uitdaging, er wel een extra Sparkling feestje van te maken.
Met allerlei attributen die net even extra schijnen in deze donkere maand. Ik hoop dat jij zo een uitdaging met mij aan wil gaan. Wel hoop ik deze kerst een extra feestje te vieren met een paar genodigden.

 

 

 

Kerstactie 2019:

Optuigen en Aftuigen,

Het 14e jaar dat ik mijn studio heb staat deze kerstperiode in het teken, optuigen en aftuigen, waarmee ik je verrassen ga. Weet, dat ik, mijn fantasie, weer aardig de vrije loop zal laten bij deze woorden.

Zoals elk jaar met deze actie moet je reserveren o.v.v. "kerstactie". En moet het sessiebedrag voor de 21e binnen zijn.

Reserveer een sessie op woensdag de 1e of donderdag de 2e Kerstdag. Je sessieduur is met 14,= € korting. Ook voor de 30e geldt dit. Ook dan moet het bedrag wel binnen zijn op de aangegeven datum wil je er aan mee kunnen doen.

(30 minuten sessies zijn uitgesloten voor deze actie).

Niet gereserveerd onder vermelding van en betaald voor één van deze drie data geldt deze actie niet!