kerstboomani1�20(159)Ik wens jouw een Boeiend, Dienstbaar, Spannend, Masochistisch 2024 toe. Natuurlijk wens Ik een Speels Machtig mooi jaar te mogen beleven, en hoop dan wederom Opzwepend en Fantasievol met mijn Passie bezig te kunnen zijn.

 

Kerst 2024:

Dinerfeestje,

Deze dagen vier ik met jullie 2, die beide van mij zijn. Op de kerstavond en de 1e kerstdag een diner. Wat zal ik dragen? Welke outfit mag het zijn? Sparkelende hakken?

 

4

Kerst 2020:

Vuurwerk,

Dit 15e jaar dat ik mijn eigen studio bezit, mag er buiten (in de HFD stad) geen vuurwerk afgestoken worden. Dat maakt voor mij juist de uitdaging, er wel een extra Sparkling vuurwerkfeestje van te maken. Met allerlei attributen die net even extra schijnen in deze donkere maand. Ik hoop dat jij zo een uitdaging met mij aan wil gaan. Wel hoop ik deze kerst een extra feestje te vieren met een paar genodigden.

 

 

 

Kerstactie 2019:

Optuigen en Aftuigen,

Het 14e jaar dat ik mijn studio heb staat deze kerstperiode in het teken, optuigen en aftuigen, waarmee ik je verrassen ga. Weet, dat ik, mijn fantasie, weer aardig de vrije loop zal laten bij deze woorden.

 

M. Jacqueline