viewImageInvulling

deinvulling

Ben ik je Meesteres, je Domina, je Sadiste, je Disciplinairian, je Mevrouw, Je Lady.

 

Op deze website zal je niet een vastomlijnde titel vinden, wat ik voor je ben is zo persoonlijk dat er niet één specifieke titel kan staan, hier.

Ik ga je op een andere, vernieuwende, unieke manier met het gegeven, S&M laten kennismaken. S&Macht zoals het in mijn beleving en gevoel bedoeld is. En dan de 2.0 versie doorgevoerd.

Klassieke SM waarbij het Psychische en doorlopende een groot onderdeel uitmaakt.

 

 

Tijd voor een climax, een nieuw tijdperk om in te stappen. En tijd om mijzelf te hervinden in nieuwe mogelijkheden en uitdagingen.

 

In de studio (bij mij), zoals dat altijd al zo is, maar ook met extra (ver)nieuwen(de) opties.

 

Wat je van mij kunt verwachten is klassieke, stijlvolle, pure ontmoetingen, verrassende momenten, spannende situaties. Mijn aandacht voor wat jij nodig hebt, jij aan mij wilt geven en veel meer. 

Wat jij ook verwachten mag is dat ik mij altijd kleed in stijl, met klasse, waarin ik aandacht besteed omdat ik naar jou toe kom. Secuur mijn gedachten laat gaan bij het uitzoeken en selecteren van dat wat ik mee wil nemen om jou mee te verrassen. Dezelfde aandacht die ik neem wanneer jij naar mij toe zou komen. 

Ik vraag van jou ook niet wat jij wel zou willen, of waar jij voor open staat om te ontdekken. Dat hoef ik niet van je te weten want daarin gaf jij mij al de vrije hand.

Ik vraag aan jou wel, goed na te denken en mij te laten weten waar jouw grenzen liggen. Waar ik niet aan kan komen, wat voor jou een onbespreekbaar iets zou zijn in mogelijkheden. Voor zover als ik dat niet van je weet, of dat in de tussenliggende periode veranderd kan zijn.

 

Is dat je werkperiode waarin jij nooit gestoord zou kunnen worden?, Is dat de vaste zaterdag dat jij bij familie op bezoek bent iedere maand? Is dat wanneer je kinderen over de vloer zijn om dat het jouw moment is voor hun? Natuurlijk kun jij

 

er zeker van zijn dat die momenten ook blijven zoals ze zijn en daar nooit aan gesleuteld hoeft te worden. Wij hebben alletwee een privé naast onze SM.

Wat ik ook van je vraag; Dat ook jij je voorbereidingen treft als je weet dat ik kom.

Loop je huis nog even na om te zien of jij mij zo ontvangen kan. Heb je koffie in huis.

Als er geen specifieke opdracht van mij is aan je daarover, kun je zo de deur open doen?

Natuurlijk heb ik een heel levendige fantasie (net als jij), je kent mij per slot van rekening al. Je weet ook dat ik feilloos scheiden kan wat een fantasie moet blijven en wat dat niet behoeft te zijn. Dus, natuurlijk weet jij zeker, dat de buitenwereld ook de buitenwereld is, en blijft.  Ik je niet zal opdragen bloot op de Dam te moeten staan. Net zo goed als dat je mij nooit in een latex Korset met kousen voor je raam, op straat, zal zien staan.

 

Maar privé is iets tussen jou en mij. 

En op andere plekken weet je aan mij over te laten, tot waar ik kan gaan, met je. En weet jij zeker dat ik altijd een extra zekerheid inbouw en toch check bij een geringe onzekerheid aan mijn zijde.

Dat wat jij aangegaan bent met mij is door jou goed overwogen en besloten;   MG 0119 360

Ik heb toegang tot jouw woonadres (natuurlijk niet onverwacht te pas en onpas, maar wel als ik je dat vooraf laat weten). Onder duidelijk gemaakte afspraken. Net zoals die zouden zijn wanneer jij naar mij komt.

Ik heb je telefoonnummer (en overige contact middelen). En daarmee de mogelijkheid je te contacten en te geven wat jij in dat telefoongesprek moet weten, op voorhand van dat wat komen gaat.

 

Afhankelijk van tussen ons, gemaakte afspraken, zul je mij meerdere keren gedurende de maand spreken en treffen. En zal jij met mij verschillende ervaringen beleven.

Waar, op welke locatie, hoe en wat, ik probeer dat per moment spannend te houden tot op zo een laat mogelijk moment, om het je te laten weten.

Jij denkt niet in een strak omlijnt kader.
Jij staat open voor legio verrassingen en ervaringen. Binnen de mogelijkheden van gevoelens.

En jij wilt mee naar uitgaansgelegenheden, en werkt ook mee aan mijn belangrijke dingen zoals fotoshoots.

 

Jij weet dat SM gaat over Macht en onmacht, Controle en los laten, Delen en geven. Vertrouwen in een openheid die puur is en niet fictief.

 

Een uitzondering is als jij alleen alles hebt met een bepaalde expliciete discipline (bijvoorbeeld alleen Trampling, of een bepaalde fetish) dan geldt hetzelfde als hierboven alleen blijft het dan natuurlijk binnen dat gegeven (dus alles/overal staat in dat teken).

© M. Jacqueline