deinvullingviewImageInvulling

Ben ik je Meesteres, je Domina, je Sadiste, je Disciplinairian, je Mevrouw, Je Lady.

Op deze website zal je ook niet een vastomlijnde titel vinden, wat ik voor je ben is zo persoonlijk dat er niet één specifieke titel kan staan, hier.

Ik ga je op een andere, vernieuwende, unieke manier met het gegeven, S&M laten kennismaken. S&Macht zoals het in mijn beleving en gevoel bedoeld is. En dan de 2.0 versie doorgevoerd.
Klassieke SM waarbij het Psychische en doorlopende een groot onderdeel uitmaakt.

Tijd voor een climax, een nieuw tijdperk om in te stappen. En tijd om mijzelf te hervinden in nieuwe mogelijkheden en uitdagingen.

In mijn studio (bij mij), zoals dat altijd al zo is, maar ook met extra (ver)nieuwe(de) opties.

Wat je van mij kunt verwachten is klassieke, stijlvolle, pure ontmoetingen, verrassende momenten, spannende situaties, mijn aandacht voor wat jij nodig hebt en jij aan mij wilt geven en veel meer. 

Wat jij ook verwachten mag is dat ik mij altijd kleed in stijl, met klasse, waarin ik aandacht besteed omdat ik naar jou toe kom. Secuur mijn gedachten laat gaan bij het uitzoeken en selecteren van dat wat ik mee wil nemen om jou mee te verrassen. Dezelfde aandacht die ik neem wanneer jij naar mij toe zou komen. 

Ik vraag van jou ook niet wat jij wel zou willen, of waar jij voor open staat om te ontdekken. Dat hoef ik niet van je te weten want daarin gaf jij al/geef jij mij de vrije hand.

Ik vraag aan jou wel, goed na te denken en mij te laten weten waar jouw grenzen liggen, waar ik niet aan kan komen, wat voor jou een onbespreekbaar iets zou zijn in mogelijkheden. (Is dat je werkperiode waarin jij nooit gestoord zou kunnen worden?, Is dat de vaste zaterdag dat jij bij familie op bezoek bent iedere maand?, Is dat wanneer je kinderen over de vloer zijn om dat het jouw moment is voor hun?) Natuurlijk kun jij er zeker van zijn dat die momenten ook blijven zoals ze zijn en daar nooit aan gesleuteld hoeft te worden.

Dat ook jij je voorbereidingen treft als je weet een “afspraak” met mij te hebben.

Loop je huis nog even na om te zien of jij mij zo ontvangen kan. Heb je koffie in huis.

Als er geen specifieke opdracht van mij is aan je daarover, kun je zo de deur open doen?

Natuurlijk heb ik heel levendige fantasie (net als jij), je kent mij per slot van rekening al. Je weet ook dat ik feilloos scheiden kan wat een fantasie moet blijven en wat dat niet behoeft te zijn. Dus, natuurlijk weet jij zeker, dat de buitenwereld ook de buitenwereld is, en blijft.  Ik je niet zal opdragen bloot op de Dam te moeten staan. Net zo goed als dat je mij nooit in een latex Korset met kousen voor je raam, op straat, zal zien staan.

Maar privé is iets tussen jou en mij. 

En op andere plekken weet je aan mij over te laten, tot waar ik kan gaan, met je. En weet jij zeker dat ik altijd een extra zekerheid inbouw en toch check/vraag bij een geringe onzekerheid.

Dat wat jij aangegaan bent (gaat) met mij is;   MG 0119 360

Ik heb toegang tot jouw woonadres (natuurlijk niet onverwacht te pas en onpas, maar wel als ik je dat vooraf laat weten). Onder duidelijk gemaakte afspraken. Net zoals die zouden zijn wanneer jij naar mij komt.

Ik heb je telefoonnummer (en overige contact middelen). En daarmee de mogelijkheid je te contacten en te geven wat jij in dat telefoongesprek moet weten, op voorhand van dat wat komen gaat.

 

Afhankelijk van tussen ons twee, gemaakte afspraken, zul je mij meerdere keren gedurende de maand spreken en treffen. En zal jij met mij verschillende ervaringen beleven. Van een wisselende duur en van wisselende actie een invulling kunnen geven.

Waar, op welke locatie, hoe en wat, ik probeer dat per moment spannend te houden tot op zo een laat mogelijk moment, om het je te laten weten.

Jij denkt niet in een strak omlijnt kader.
Jij staat open voor legio verrassingen en ervaringen. Binnen de mogelijkheden van gevoelens.

 

Jij weet dat SM gaat over Macht en onmacht, Controle en los laten, Delen en geven. Vertrouwen in een openheid die puur is en niet fictief.

 

Een uitzondering is wel als jij alleen alles hebt met een Rollenspel setting geldt hetzelfde als hierboven alleen blijft het dan natuurlijk binnen het rollenspelgegeven (dus je bent niet ineens een onderdaan).

Een uitzondering is ook als jij alleen alles hebt met een bepaalde expliciete discipline (bijvoorbeeld alleen Trampling, of een bepaalde fetish) geldt hetzelfde als hierboven alleen blijft het dan natuurlijk binnen dat gegeven (dus alles/overal staat in dat teken).

© M. Jacqueline