Mijn foto-albums,camera1�20(7)

De foto's in mijn albums hier en op (w)elke andere plek op mijn website's, zijn genomen en geplaatst met toestemming van de perso(o)n(en) die er op staan. Het eigendoms recht ligt bij mij.

Hier lezende omdat je bent uitgenodigd door mij/van mij bent, dan weet jij al dat jij meewerkt aan foto's. Samen met mij een serie maken tijdens onze sessie? Of (sessie) foto's hebben van een heel speciale gelegenheid die wij samen deelden? Ook een interactie waarbij jij uiteindelijk niet volledig zichtbaar bent, kan hele mooie opnames geven. En zoals je weet, heb ik foto's nodig regelmatig, nu zelfs extra nog, om dit cadeau aan ons, ook speciaal te houden.

Daag mij uit met je idee, leef je uit met je voorstel voor, ik wordt daar zeker blij van. Je hebt al alle contact opties om mij te bereiken maar deze was er ook nog.

Mail;  animaatjes jacqueline 56134

© M. Jacqueline

 

Hieronder mijn belangrijkste albums. Die waardoor jij mij juist hebt willen leren kennen, en nu met mij bent waar je bent.

Dit album gaat over mijn handen en natuurlijk mijn nagels. Zoals jij maar al te goed weet een deel van mij waarmee ik jou heel veel geef op zoveel manieren. De foto's zijn gemaakt door Pauline Aalfs.

handen1

Het MassaD album, mag hier natuurlijk ook niet missen. De foto, van, hoe het allemaal begon. Klik op onderstaande foto om in het album te komen. Als je daar op de foto klikt kun je het bijschrift lezen.

Een 1 op 1 herkenning op velerlei fronten tussen hier en daar. De studio. Ook hier hebben sommige foto's een bijschrift gekregen. Door op de foto zelf te klikken kun je het lezen.

 MG 1938 

Hoge Hakken. Niet alleen mijn Fetish, maar ook extra speciaal als ervaring bij momenten, tijdens specifieke sessies of/en mijn outfit. Daarom hier degene in mijn bezit, die op zich zelf al een statement geven en daarnaast jou best veel zouden kunnen vertellen als jij ze ziet. Nieuwsgierig wat ik als bijtekst heb geschreven om als uitnodiging te geven? Dan geldt ook hier weer; Klik de foto om het album in te gaan. Klik op de foto en dat wat er bij staat verschijnt dan ook. Veel plezier met wegdromen in je fantasiën.

Een spanking verhaal, Klik op dit album en lees een Spankingverhaal van 4 pagina's met handgetekende afbeeldingen.

brief intro

Een album, met een paar hele speciale foto's, van een dag einde juli (31) 2020. En van een dag einde september (26) 2020. Toevallig vielen de data bij elkaar in de buurt. Mijn subs hebben niets met elkaar gemeen, behalve dat ze bij mij horen vanaf dat moment. Dit specifieke album is gevuld met die symboliek foto's van de gegeven en ontvangen cadeaus.