Mijn foto-albums,camera1�20(7)

De foto's in mijn albums hier en op (w)elke andere plek op mijn website's, zijn genomen en geplaatst met toestemming van de perso(o)n(en) die er op staan. Het eigendoms recht ligt bij mij.

De meeste foto's die jij hier (op mijn gehele website) ziet staan, zijn gemaakt door mijn "vaste" fotograaf, in het curquit bekend staande onder de naam: AndereHan. Hij zal waar mogelijk ook de fotograaf zijn tijdens onze shoot. Zowel in mijn studio als op locatie.

En zoals je weet, heb ik foto's nodig, regelmatig, nu zelfs extra nog, om dit cadeau aan ons, ook speciaal te houden. Daag mij uit met je idee, leef je uit met je voorstel voor, ik wordt daar zeker blij van. Je hebt al alle contact opties om mij te bereiken maar deze was er ook nog.  animaatjes jacqueline 56134

 

Hieronder mijn belangrijkste albums. Die waardoor jij mij juist hebt willen leren kennen, en nu met mij bent, waar jij bent. Extra, op zo veel verschillende manieren.

 

 

Dit album gaat over mijn handen en natuurlijk mijn nagels. Zoals jij maar al te goed weet een deel van mij waarmee ik jou heel veel geef op zoveel manieren. De foto's zijn gemaakt door Pauline Aalfs.

handen1

Het MassaD album, mag hier natuurlijk ook niet missen. De foto's, vanaf dat deze website is ontstaan en tegelijkertijd alleen vanaf de start van het 15e jaar van mijn studio. Jij die mij al helemaal kent weet het oude album op mijn reguliere site ook te vinden, dus dat heeft hier geen toevoeging.

Een 1 op 1 herkenning op velerlij fronten tussen hier wat je ziet en daar waar jij geregeld vanalles in beleefd. De studio.

 MG 1938 

Hoge Hakken. Niet alleen mijn Fetish, maar ook extra speciaal als ervaring bij momenten, tijdens specifieke sessies of mijn outfit. Daarom hier degene in mijn bezit, die op zichzelf al een statement geven en daarnaast jou best veel kunnen vertellen.

Een album, met een paar hele speciale foto's, van een dag einde juli (31) 2020. En van een dag einde september (26) 2020. Toevallig vielen de data bij elkaar in de buurt. Mijn subs hebben niets met elkaar gemeen, behalve dat ze bij mij horen vanaf dat moment. Dit specifieke album is gevuld met die symboliek foto's van de gegeven en ontvangen cadeaus. En natuurlijk aangevuld met de doorgaande duur van deze D-M/s relatie met mijn persoonlijke subs.

 MG 2898 Gevraagd toestemming gehad WW 2 geplaatst d.d. 22072022