folie135

Folie, Fantasie met folie, verrassingen met folie, een Fetish in folie,

Huishoudfolie / Folie, (Clingfilm of palletwrap in het Engels geheten) om in te verpakken.

Heeft alles met een Fetish te maken. Is het een Mindfuck en Breathplay? Wordt het opgesloten in machteloosheid?

Is het pure marteling met de geluiden die je hoort, anders, intenser, vertroebeld zonder ontsnappingsmogelijkheid. Is het de ophanging waardoor je in een ruimte vliegt? Is het nog zoveel meer, kan het nog zoveel meer geven of juist ontnemen? Gaat het jouw je adem juist benemen?

Ik vind het heel leuk om hiermee aan de gang te gaan en mijn fantasie te kunnen uitleven en beleven door jou hiermee te laten voelen en ervaren.

Wat en hoe, ik kan het je niet zeggen, het moment gaat het mij geven wat er wel of niet gaat ontstaan.

Met dank aan AH voor het filmen & de foto's (tijdens de shoot in mei 2022).

 

 

 

 

 

folie135Folie, zo intiem omdat je mij steeds voelt en ik je steeds aanraak, om je heen ben met mijn armen. Tijdens het inpakken van jou voel jij mijn adem, hoor jij mijn adem van het "zware" wat ik aan het doen ben met het tillen en werken met de rollen.

Tegelijk ontstaat er een afstand en een "eigen" verhaal tussen ons beiden. De doorzichtigheid van de folie maakt dat jij feilloos kunt zien wat ik doe, maar misschien niet zo heel helder omdat er een baan tussen jouw ogen en mijn ogen begint te ontstaan.

De folie maakt je warm en je weet dat het je koude rillingen gaat bezorgen het moment van er uit bevrijd worden. De warmte is fijn een soort van omhelzing/aankleding misschien zelfs. In al je zichtbaarheid die je blote lichaam tentoonstelt en je niet van kan ontsnappen, geeft het je ook de bescherming van niet bloot zijn.

Je hoofd laat je dat duidelijk merken en speelt met je gedachten en gevoelens van schaamte en opwinding. Laag na laag verandert er iets en laag na laag wordt je beperking groter en zoveel meer duidelijk voelbaar. Tegelijk je vrijheid van loslaten ruimte gevend.

Een eigen cocon waar je zelf in kunt wegzinken. Gaandeweg een cocon waar in de beslissing door mij genomen gaat worden of en hoeveel jij mag ademen.

 

© M. Jacqueline