MG 0135 Face slapping WW 1 2021Jouw wang toucheren met mijn hand en liefde (Faceslapping in de "volksmond" binnen de scene  genoemd),

Toegegeven binnen de SM wordt het heel vaak gebruikt als een correctiemiddel, jij de s hebt iets verkeerd gedaan en krijgt een klap. Ja, zeker ook ikzelf heb daar een handje van, alleen is het bij mij meestal de handeling zonder het ecehte neerkomen wat al voldoende reactie teweeg brengt dat de ander een wegduik beweging maakt.

Toch is faceslapping zoveel meer dan gewoon die klap.

En ik heb er veel meer mee dan gewoon alleen als simpele "klap"

Voor mij is het een veel hoger iets, het is enorm romantisch, het geeft een enorme closeness tussen mij en de ander, en het maakt een echte strijd los met (vaak) hoge emoties die loskomen. Dit alles amakt het ook een hele zware discipline voor de gever en de ontvanger.

De wang aanraken, toucheren, strelen, koesteren, pijnigen met zachte uithalen en met hardere afgewisseld. Om een poaar voorbeelden te gevevn van alles wat het zou kunnen zijn.

De wang mooi zien kleuren, de wang warm voelen worden, de ogen  die je aankijken wachtend op wat komen gaat. De tranen die langzaam ontstaan, de vechtlust dizich kenbaar maakt, de strijd die geleverd wordt. En dan nog alles wat in het hoofd afspeeld onzichtbaar of toch niet.

Hoe dan ook voor mij is dit een cadeau.

 

© M. Jacqueline