Mijn Fetish-jes,

Deze pagina wil ik gebruiken om je kennis te laten maken met mijn Fetishes (voor zover jij ze nog niet weet), een opkomende ontdekking en voor Leder en Hoge Hakken.

Woordenboek/encyclopedie uitleg: *een fetisj: ,,een erotische belangstelling in een object dat geen erotisch doel heeft'',

 

Mijn ontluikende Fetisch en helemaal nieuw, maar zo leuk in ontdekken.

Hoofdbedekking en in het verlengde, haarkleur.

 MG 2711De laatste jaren ontdek ik namelijk steeds meer bij mijzelf dat ik ook hiermee best wat heb. En ik merk ook dat ik er steeds meer mee "speel" op momenten. Degene die mij al vele jaren kent of sinds jaar en dag mij op mijn website volgt, weet nu waar ik het over hebben ga. Er is wel eens een sessie op locatie geweest, waar foto's werden gemaakt en ik een blauwe pruik droeg. Bij een sessie in een zwembad ooit, had ik een latex hoofdkap op. De meeste mensen kennen me wel met een wisselende haarkleur van mijn echte haar. Een enkeling kent me ook met een blonde pruik of op de momenten, waarbij ik een meerkleurige pruik met pony gedragen heb bij de fotoshoot of mijn sessie met jou.

Natuurlijk zijn er nog mijn hoofddeksels die ik graag bij de passende rollenspellen draag. En heb jij mij wel eens horen refereren naar mijn cavia? Dan weet je, dat ik het daarmee had over mijn lange paardenstaart, wat eensklaps maakte dat ik haar tot ver op mijn rug had hangen.

Tegenwoordig ben ik al een tijdje een brildraagster (tja, boven de 50 krijg je dat ineens), ik denk dat, DAT dit fetishdeel heeft aangewakkerd. Menigeen kent mij inmiddels met verschillende looks bij de verschillende brillen die ik op heb. En geregeld schaf ik weer een nieuwe bril aan, als ik een spectaculair model voor mijn ogen krijg, in de winkel.

Tja, en dan, bracht een bepaalde periode ook nog ineens met zich mee dat een mondkapje een verplicht item bij je dagelijkse outfit werd. Toen was het spreekwoordelijke "hek van de dam" bij mij. Of dit een onderdeel van mij blijft, weet ik niet, tijd zal het mij uitwijzen als het iets uit ons verleden gaat zijn. Heeft het een extra aandeel in mijn 3e fetish ontstaan gehad, ja absoluut.
Dus wees gewaarschuwd bij deze, op een leuke spannend onverwachte manier, dat je mij zomaar tijdens je afspraak, met een hoofd "bedekking" iets zou kunnen treffen.

 

 

Mijn 2e fetish is Leder.

Ik vind het een zalig materiaal om te voelen, zien, ruiken, aan te raken en aan te hebben. Als je diep in mijn hart kijkt zou ik het eigenlijk altijd wil2818len dragen.

In leder voel ik mij mooi, super, goed en vrouwelijk. Nu zul je misschien denken……he, er mist daar een woord, Dominant. In dat geval kan ik je melden dat ik dat woord daar niet ben vergeten want ik voel me niet Dominant, maar ik ben een Dominant en dat is een wereld van verschil. Ik hoef dus absoluut geen leren outfit aan te hebben om mij Dominant te voelen en met SM bezig te kunnen zijn. Ook wanneer ik een spijkerbroek aan heb zitten de genen in mijn lichaam en ben ik Dominant.

Wel kan een leren outfit tijdens een SM sessie een toevoeging zijn aan het complete beeld. Veel mensen zien de Meesteres ook graag in het leer.

Ik heb veel kleding van leer waarbij het niet alleen gaat om tops en rokken, ook de accessoires zoals handschoenen, korsetten, een hoofdkap en meer, ontbreken niet.

Ik kan het ook echt een heel erotisch gezicht vinden, daarnaast, om naar mijn onderdanige, masochist of sub te kijken, als deze een mooie set boeien om heeft en een goed passend lederen masker draagt. Ik kan er oprecht van genieten om hem of haar trots mee te mogen voeren. En vind het een eer en pure vorm van genieten als jij het met verve en in stijl draagt.

Lederen kleding is overigens een nooit ophoudend mode item, geliefd bij vele mode ontwerpers. Waarvan ik zeker fan ben. En velen van mijn eigen outfits zijn op maat ontworpen en gemaakt.


 

Mijn 3e fetish zijn, High Heels. pump5

2728Daarmee bedoel ik dan zowel de schoenen als laarzen.

Het is niet echt uit te leggen, maar voor mij is het dragen van High Heels “The final touch”.

Mijn lichaam verandert, mijn Ik verandert, het siert mijn benen, Ik vind het fantastisch om te zien. En het geeft mij een machtig gevoel wanneer ik je aan mijn hooggehakte laarzen of schoenen heb zitten of liggen.

Eigenlijk ben ik altijd op zoek naar mooie, aparte, speciale schoenen en laarzen.

Het is een hobby om op zoek te gaan naar schoenen en laarzen waarvan ik vind dat ze het plaatje, mijn outfit compleet maken. Het kunnen leren of lak schoenen/laarzen zijn waarbij ik niet bang ben voor aparte kleuren of versieringen. Maar zeker ook Hoge Hakken van een ander materiaal ontspringen niet aan mijn zicht.

De High Heel zelf kan daarbij heel verschillend zijn (sleehak, blokhak, naaldhak, versierde hak, ..., ook speciaal gevormde hakken trekken mijn aandacht absoluut). Waarbij ik natuurlijk niet alleen rekening houd met de rollenspellen, maar ook met het plezier voor fetishisten en trampling-liefhebbers. Inmiddels kan ik mij de eigenaresse noemen van best al veel schoenen en laarzen voor allerlei gelegenheden. Ja, zelfs die, speciaal voor in de regen en bij de sessies met water gebruik.

In het album hier (en natuurlijk ook op mijn standaard website, zoals jij weet) heb ik foto's staan van verschillende van mijn hakken. Deze worden aangevuld en bijgeplaatst.

******************************************************

Behalve de High Heels in mijn eigen schoenmaat 40 (size USA 9) gaat deze fetish ook verder in de niet draagbare vorm. Choco schoentje met voetjes

Zo heb ik een spiegel hangen in de vorm van een laars.

Meerdere chocolade hakken in mijn koelkast staan omdat ik het niet voor elkaar kreeg, ze stuk te maken en op te eten.  

 

Ja, ik heb ook een lederen kokerrok met een afbeelding erop van benen in kousen en hoge hak. Naar mijn eigen ontwerp laten maken door Sweet Madness. Een uniek kledingstuk waar er 1 van gemaakt is en nooit een 2e van zal zijn. Waarmee onherroepelijk ook twee van mijn fetishes samen komen daarmee. Het leer en de hoge hak.

 

© M. Jacqueline