kennismakingpaginaEen kennismaking

met een als KattigeDom bekend staande, vrouw; 

Een vrouw, in de wandelgangen een KattigeDomina, die al vele jaren binnen deze wereld leeft, maar tegelijkertijd daarbinnen een eigen weg heeft aangelegd die duidelijk anders is dan wat je normaal gesproken tegenkomen zal. Die benaming is voor mij een eer.

Juist door die Kattigheid in mij, weet jij wat je hebt en helemaal krijgt van mij. Ik maak het je niet makkelijk om jou het beste uit jezelf te laten halen. Pas dan kun je het aan mij geven.

Ik leef S&M, ik adem het en het is mijn lifeStyle, waar ik niet meer zonder kan omdat het ook voor mij is waarmee ik mijn gevoelens kan geven, mijn stress in kwijt kan, mijn emotie in kan scheiden. Waarin ik kan geven, kan zorgen, kan liefhebben, kan koesteren.

Sinds vele jaren mijn eigen studio, een opzichzelfstaande ruimte waar ik hele mooie ervaringen heb opgedaan en veel heb mogen delen.

Waarin ik mijzelf heb leren kennen en kennis heb kunnen maken met Mij. 

catblack kennismakingpagina

Nu wordt het tijd om een extra stap verder te gaan en nog meer mijzelf mee te mogen nemen. In mijn fantasieën en gedachten, die al lange tijd ook in mijn hoofd ronddwalen, maar waar tot nu toe niet de ruimte voor was. Deze een soort van vrijheid te kunnen geven en mee aan de gang te kunnen gaan. 

Voor wie naast mij, is deze website dan.

Voor jou,  jij,  die mij al kent en al langer ook hele mooie belevingen en ervaringen met mij deelt. Voor jou die ook klaar is om verder te gaan met mij. 

Hoe dan ook voorop staat dat jij mij niet als je geheim wilt hebben. Natuurlijk ben je niet verplicht op je balkon te gaan staan en het letterlijk de ruimte in te schreeuwen, dat doe ik ook niet namelijk.

Wat ik wel verwacht is dat jij geen probleem hebt met uitkomen voor dat waarvan jij zegt voor te staan omdat je weet dat ik gelijk heb hiermee. In de tweede plaats omdat jij dat respect voor mij gewoon hebt van mens naar mens. Anders zal er nooit iets echt veranderen. 

© M. Jacqueline