Carving
Snijden als een art vorm

carving

Het werken met een scalpel. (chirurgisch mesje wat medici gebruiken).
Carving, snijden ook wel genoemd.

Pijn toebrengen door middel van snijden in de huid van de onderdanige/sub.

Dit is het werken met een scalpel.
Carving (snijden) ook wel genoemt.
Pijn toebrengen doormiddel van snijden in de huid van de onderdanige/sub
.

Een Discipline die ik “nieuw” ontdekt heb zou je kunnen zeggen. Het snijden en het attribuut kende ik. De kunst en symboliek die je ermee maken kunt (nog) niet.
Deze discipline kan binnen verschillende soorten van sessies worden gedaan. Denk hierbij bijvoorbeeld binnen een sessie met een masochist, Mindplay, enz.

Om te snijden maak ik dan ook gebruik van een scalpel (mesje). (vlijmscherp mesje wat in verschillende blade vormen is te verkrijgen, op een speciaal daarvoor bestemd heft geplaatst om te gebruiken. Ik heb hier gekozen voor de complete versie van heft en blade aangezien deze per stuk steriel verpakt zijn.

En eerlijk, ik vind het een uitdaging te doen bij jouw en je te verrassen met een mooi, uniek ontwerp door mij gekozen en bedacht. Alleen gelijk komt ook die Domina om de hoek kijken.
Dat betekend dat jij het niet zomaar makkelijk even krijgt van mij, alleen speciaal een moment in tijd, een gelegenheid, een symboliek, is wanneer ik mijn merkteken laat gelden.

Dus een feestje, een eigendom, een speciaal nummer, een uitdaging.

En daarmee eigenlijk een soort van langzaam verdwijnend merkteken op je lichaam. Waar jij trots op kunt zijn omdat jij dat verdiend hebt en ik het je geven wil. Voor misschien zelfs wel een aantal weken zichtbaar, in je lijf gesneden, neergezet, bij je dragend.

Om daarna in je herinnering gekerfd achter te blijven.

Dan nog even deze noot om verwarring te voorkomen,

Dit is een heel andere discipline dan knifeplay. Omdat hierbij de Angst / Fear, Mindplay, Macht & Onmacht veel meer van toepassing zijn. En bij deze discipline bloed niet persé vrij hoeft te komen. Wil je meer weten over knifeplay klik dan op het woord.

© M. Jacqueline