Caning,

De benaming van een discipline die alles in zich heeft van zachte plagerige aanrakingen tot aan goed gerichte slagen, meestal op je billen gegeven. Maar dit kan absoluut ook op andere lichaamsdelen van je zijn.

Op mijn "gewone" andere website heb ik al uitgebreid geschreven en beschreven over dit meestal, ronde "lat/stok" achtige materiaal. Dus dat ga ik hier niet nog eens doen.

Wel een kelin stukje want drummen zit in mijn familie. Mijn broer die de drumstokken regelmatig handteerd in zijn Coverband en daarbij velen verschillende ritmes ten gehore brengt, vanuit zijn polsgewricht.

Zo ook gebruik ik mijn polsgewrichten om de mooiste ritmes te drummen en veelvuldig af te wisselen in snelheid, pauzes, heftigheid en meer.

Ik wordt blij van de roffels welke dat teweeg brengt, neem daar graag mijn uitgebreide tijd voor.

En heb inmiddels een aardige variatie verzameld in mijn drummaterialen.

Ook de nodige zwiepgeluiden die door de lucht "zoemen" vind ik heerlijk om te horen.

 

En dan ben jij er natuurlijk ook nog. Zalig, om de varieteit aan kreuntjes, wisselingen in ademhaling, en andere geluiden te horen opstijgen en een ruimte vullend, waar stiltes af en toe ook vallen.

Uitdagende bewegingen van je billen te zien, die gretig zoekende zijn naar meer en meer om op te vangen. En daarbij niet verzuimen de mooiste vormen te tonen omdat je spieren zich (aan) sapnnen op wat komen gaat.

In ieder geval is caning niet alleen iets wat ik nodig heb in mijn systeem om te mogen geven aan jouw.

Het geeft jou alle gelegenheid, nodig, om te kunnen ontspannen, los te laten, emoties te mogen hebben, te voelen.

En jezelf te kunnen voeden met rust.

 

 

© M. Jacqueline