Bullwhip zwepen,

RoodMrsjeIs een echt spel tussen versieren, omarmen samen een "gevecht" aangaan en opbouwen met het uiteindelijke doel er voor beide enorm veel uit te halen en elkaar enorm veel te mogen geven.

Ik wil werken met mijn Bullwhip. En ik ben niet bang om ermee te mogen werken. Het is heel zwaar werken. Of ik jou nu een korte kennismaking met het spreekwoordelijke "vriendje" laat hebben, of een lange duur bezig ben. Ik ga de uitdaging graag aan. Dat doe ik natuurlijk niet gelijk voluit, nee dat doe ik door te spelen met mijn zweep en jou plagend uit te dagen en te laten "wennen" aan mijn spel. Ik plaag, streel, laat je kennismaken, daag je uit. Mijn doel is het om jou langzaam te "versieren" niet wat merktekens betreft, maar in je gevoel. Een gevecht te leveren en jou alle gelegenheid te bieden je aan mij over te geven, voor mij te willen volhouden.

Durf jij mij uit te dagen om een strijd met mij te gaan strijden? En te ontdekken welke duur jij mij laat werken om jou te mogen winnen?

Hieronder twee teaser film momenten, welke je een klein inkijkje geven in hoe dat zou kunnen zijn. Met alle elementen die het buiten ervaren een extra dimensie gaven op deze avond.

Maar natuurlijk kan het binnen in alle beschermde veiligheid ook een heerlijke beleving zijn.

 

© M. Jacqueline