MG 5683 Basinado

Bastinado
De simpel uitgelegde betekenis is voetzoolpijniging,

Tja, en wat doe ik daar dan binnen? Zou een vraag kunnen zijn die jij jezelf nu stelde terwijl je in je hoofd fantasieën hebt met voeten en je weet wat de betekenis is van dit woord, waardoor je uiteindelijk hier op deze pagina terechtgekomen bent.

Komt een uitleg.
Ik vind voeten magisch, ze dragen het hele gewicht van de persoon van wie de voeten zijn, ze kunnen mooi van vorm zijn, met leuk uitziende tenen.
Ikzelf kan mijn eigen voeten bijvoorbeeld best heel mooi vinden. En verwen deze zelf ook heel graag door er mooie speciale hakken omheen te schuiven en zelf daardoor nog meer blij te zijn, met mijn voeten.

Wat ik met jou voeten wil? Wat ik jouw wil laten voelen door gebruik te maken van je voeten? Simpel veel.

En eerlijkheidshalve moet ik bekennen ook best veel met voeten te doen, al zonder dat het om bastinado gaat. Gewoon omdat ik deze al heel leuk mee kan nemen in mijn bondage, ik al heerlijk iemand kan laten afzien met een goed gebruik van mijn nagels op, onder, over de voeten. En ik mag hier natuurlijk ook mijn kietel fans niet vergeten want ook dan maak ik volop gebruik van de mogelijkheid van je voeten.

Bastinado spits zich eigenlijk meer toe op de zolen van de voet en niet prsé de gehele voet dus. Maar ook daar kan juist heel veel, zoniet nog meer, omdat in de voetzolen alle zenuwbanen bij elkaar komen vanuit de rest van je lichaam. En dat gegeven maakt dat er met die zenuwbanen “gespeeld” kan worden. Ze getergd kunnen worden en daarmee jou voeten, martelingen kunnen ondergaan die variëren van zacht tot enorm pijnlijk en alles daartussen in. En mijn uitdaging is daarbij juist, om van alles een beetje te snoepen in pijn gradaties toebrengen. En geloof mij ik weet er veel en heb er veel in mijn fantasie en tot mijn beschikkingsmogelijkheid.

Maar dan wordt het alleen maar een pure hel die nooit meer stopt, hoor ik je nu denken. Dan kan ik je geruststellen. In mijn beleving zou ik dan in een oorlogsituatie met je bezig zijn en je zonder scrupules martelen om te martelen met als enige het doel waarvoor ik dat doe.

Nee, ik zit niet in die situatie. Bovendien zou ik daar geen lol zelf aan beleven. Mijn feestje begint pas en zit hem juist in de opbouw, de afwisseling, de onverwachte momenten die ik inzet om jouw te laten strijden en afzien. Mijn feestje is daar waar jij na je vertrek nog denkt te voelen dat je op kussentjes loopt. Dat je schoenen extra strak zitten door de gevoeligheid en misschien zelfs iets gezwollenheid van je voeten. Het zeg maar “lekkere” gevoel wat jij voeld als je vertrekt en ik weet dat dat gevoel jou nog even parten zal blijven spelen. Waardoor de sessie bij mij nog een extra stukje heeft, zonder dat jij daarvoor nog echt fysiek in de studio bent op die momenten.

En dat alles komt door jouw in de studio te laten ondergaan, te laten vechten om vol te houden, jou je eigen diepte in jezelf te laten opzoeken om niet op te moeten geven. Om tijdens de bastinado die ik je laat ondergaan ergens te weten dat er een moment komt waarop het stopt. Hoe zwaar jij het ook te verduren hebt, dat is je houvast, je zekerheid, je punt om naartoe te kijken in wat je ondergaat, in wat ik je laat lijden.

M. Jacqueline