adembenemingMacht hebben over jou ademhaling,

Een onderdeel wat mij een kick geeft, een gigantisch gevoel van Macht. En een onderdeel binnen de heftige en zware Disciplines van de SM omdat er vele faccetten zijn die in een zogenaamde "split seccond" om kunnen slaan.

Wanneer mag jij van mij ademen, voor welke duur laat ik je naar adem happen, op welke amnier geef ik je een ademhaling, door een rietje, alleen door je neus, omdat ik je een kans geef als ik mijn lichaam iets lift terwijl het je gezicht afsluit, of toch even helemaal volledig als ik je vrijlaat.

Tegelijkertijd een discipline met een heel hoog erotisch gehalte, een diepgang tussen twee personen die ongekend is en hierbuiten bijna nooit speelt. Een discipline die je nooit even zomaar kort tussendoor doet wanneer het echt er om gaat.

Mij de controle laten nemen over jou ademhalen en daarmee inherent ook je leven aan mij gevend, want dat is wat je doet. Een vertrouwen tonen in mij, met altijd dat kleine duiveltje op de achtergrond in je hoofd, aanwezig, daarbij. Durf ik dat wel, heeft Zij wel alles ingekaderd, merkt Zij wel snel genoeg op als het even niet goed gaat en meer van die gedachten die zonder twijfel absoluut bij je gaan spelen in je hoofd.

En wat te denken van de erotische gedachtes die al heel snel opduiken bij je. Want zeg nou zelf, wat is er nu meer romantisch dan je helemaal gven aan die ander, die voor je zorgt, op je past, je koesterd, veilig wil houden en zoveel om je geeft dat jij het aandurft om het lot van jezelf uit handen in die van de ander te geven.

Maar dan is in je hoofd natuurlijk ook nog altijd dat hele kleine controle belletje, uiteindelijk kun je bij deze discipline natuurlijk nooit alles inkaderen en blijft er altijd dat 100.000e inie minie dingetje wat kan maar waarvan je hoopt nooit om de hoek te zien komen.

 

Hoe dan ook, hier van toepassing zijn al deze bewoordingen;

Heftige zeer intense sessie die ik met je beleef. Macht hebben - nemen - geven - Machteloosheid. Vertrouwen hebben - krijgen - geven.

Overgeleverd zijn - zich willen overleveren. Grenzen beheersen - respecteren - zoeken - verleggen.

Angst (doods) - krijgen - loslaten,

Closeness. Erotiek.

 

© M. Jacqueline