24 uur ?????

zandloper 24 uur(sub zijn in de meest pure vorm). 

 

Is het jouw fantasie (eens) in je leven een 24 uurs ervaring door te maken, kun je deze eindelijk eens werkelijkheid laten worden.  animaatjes klokken 52159

Een etmaal wat geheel in het teken staat van mij en waarbij jij niets anders bent dan een sub/mijn onderdanige, een gebruiksvoorwerp om mijn etmaal leuker te maken.
Een etmaal waarin ik mijn grillen kan laten gelden en jou gebruiken kan voor wat ik ook maar bedenk. Waar ik gedurende die tijd behoefte aan heb en blij van word. Dat wat mijn leven makkelijker maakt door jou te laten doen.

 

Wat houdt die 24 uur zeker in (voor jou),
Dit etmaal staat geheel in het teken van mij, waarin jij leeft alsof jij mijn eigendom bent en ik over alles ga en iedere beslissing neem.
Jij bent verplicht bereikbaar te zijn iedere minuut van dit etmaal met je telefoon, vanaf het moment van de start tot aan diezelfde tijd 24 uur later. Binnen die duur draag jij een enkelketting en heb ik daarvan de sleutel. En binnen die duur ben jij verplicht alles uit te animaatjes klokken 52159 voeren wat je door mij opgedragen krijgt. Waarin jijzelf geen enkele eigen input hebt, behalve zelf hoe op te lossen, wat jij als opdracht hebt gekregen.

Die enkelketting gaat weer los en af, aan het einde van dat etmaal, als jij dan wederom voor mij verschijnt.

Jij hebt geen optie onder welke opdracht dan ook uit te kunnen. Doe jij dat wel, of saboteer jij een opdracht bewust, stopt jouw 24 uur gelijk. Er is dan geen weg terug om deze opnieuw te starten.

 

Wat heb jij hieraan,
Een ervaring op te doen zoals SM in oorsprong bedoeld zou kunnen zijn.
Totaal overgeleverd zijn voor een etmaal en beleven hoe dat is en wat het met je doet.
24 uur geen enkele beslissing zelf mogen nemen, geeft het je rust in je lijf, of doet dat hele andere dingen in je gevoel? Een gelegenheid om eens uit te vinden.
24 uur ten dienste staan aan mij, met alles wat mijn leven makkelijker maakt (dit kan van alles inhouden). En er hoe dan ook achter komen wat de verschillen zijn tussen de fantasie verhalen die je al jaren opsnoept en het echte ervaren en beleven.
Jezelf totaal wegcijferen, even niets zijn. Hoe moeilijk kan dat zijn? Hoe simpel moet dat wezen toch?
De enige druk die jij voelt is onzekerheid over, wanneer jij, voor wat, opgeroepen wordt. En om dan zo goed te kunnen presteren, dat jij mij tevreden stelt.

 

Wat verwacht ik van jou.
Jij bent verplicht mij aan te geven welke lichamelijke beperkingen jij hebt, wat jij absoluut niet zou kunnen daardoor. Of welke tijden voor jou vast staan vanwege medicijn gebruik/inname of medische therapie welke jij absoluut moet doen.
Jij bent verplicht aan te geven van welk vervoersmiddel jij gebruik maakt (auto, fiets, openbaar vervoer). En bent verplicht mij vooraf aan te geven welke reistijd jij nodig zou hebben (in een normale doorsnee situatie) om je bij mij te kunnen melden vanaf het moment dat ik je oproep, gedurende die 24 uur. animaatjes klokken 52159
Verplaats jij jezelf met een auto ben jij natuurlijk zelf verantwoordelijk voor de parkeerkosten, net als je benzine in dat tijdsbestek. Ook in het geval van verplaatsen met ov geld dit, voor elke reden en welke duur dan ook, dat jij bij mij vertoefd.
Wanneer jij één of meerdere harde grenzen wilt aangeven, verwacht ik daar een exeptioneel goed onderbouwde reden voor waarom ik daar rekening mee zou moeten houden. Want in beginsel behoren deze er helemaal niet te kunnen zijn. (Medische redenen, vallen hier niet onder en houd ik natuurlijk te allen tijden wel rekening mee).

 

Dat jij ook weet, voor deze heel specifieke ervaring aan het begin ervan, te moeten tekenen, voor dat, wat jij bent aangegaan, in eigen vrijheid zonder welke vorm van dwang, in aanloop naar deze 24 uur volledige overgave toe. Weet dat het mijn hele grote uitdaging is, het jou zo moeilijk mogelijk te kunnen maken en zo verrassend mogelijk te zijn in wat mijn opties binnen die duur blijken te zijn. je kent mij dus weet dat mijn fantasie en inleving standaard al overuren maakt. En dat zal in deze situatie absoluut niet minder zijn. 24 uurs sessie

Durf jij?


© M. Jacqueline